Llibres personalitzats

5 receptes portada 21cm

Les 5 millors receptes  és la proposta promocional del taller per a la campanya de nadal-reis 2017. Es tracta d’un llibre de factura artesanal i disseny exclusiu on podràs tenir editades aquelles cinc receptes que vols conservar del patrimoni culinari propi o familiar.

Enquadernat a mà en tapa dura, consta de cinc receptes il·lustrades amb gravats d’estil vintage, un índex o una dedicatòria i un apèndix en forma de bloc perquè hi puguis anotar set receptes més. Un projecte que s’estrena aquest nadal i que ampliarà la seva oferta l’any vinent amb una proposta més extensa per a una biblioteca culinària integral.

Una producció limitada, pensada per oferir un regal valuós a un preu assequible.

Les reserves es poden fer formalment fins el dimecres 30 de novembre al mail: taller@evablanestaller.com Una vegada realitzada la reserva rebràs unes senzilles instruccions en deu passos per a l’enviament dels textos de les receptes.

El llibre té un preu de 35 € en format únic i de 25 € a partir de dos o més exemplars iguals.

Si vols recollir el teu llibre el dia 23 de desembre, abans de Nadal, les receptes s’hauran d’enviar abans del dia 30 de novembre. I si prefereixes recollir-lo el dia 4 de gener, abans de Reis, s’hauran d’enviar com  a màxim el dia 4 de desembre. Els enviaments es faran en les mateixes dates.

Sorprèn als teus amics i familiars amb un regal únic!

MOSTRA interior disseny Les 5 millors receptes